Mediji o nama

 

 

 

 

 

 

Image2

 

SAMSUNG

SAMSUNG

 

Image1

 

SAMSUNG

 

SAMSUNG

SAMSUNG

SAMSUNG

SAMSUNG

SAMSUNG

 

SAMSUNG

 

SAMSUNG

 

SAMSUNG

SAMSUNG

 

SAMSUNG

 

SAMSUNG

 

SAMSUNG

 

 

SAMSUNG

 

SAMSUNG

 

SAMSUNG

 

SAMSUNG

 

SAMSUNG

 

SAMSUNG

SAMSUNG

 

SAMSUNG

 

SAMSUNG

 

SAMSUNG

 

SAMSUNG

 

SAMSUNG

 

SAMSUNG

 

pobjeda2

 

 

 

 

 10523834_10204151544732345_1489375580779813978_n

 

 

 

 

 

 

Na najvišim vrhovima za 10 dana

Izvor: Vijesti | 02.08.2010 18:12

 „Visokogorci Crne Gore“ osvojili su najviši vrh Zapadne Evrope Mon Blan (4810), Italije Gran Paradizo(4061), Austrije Grosglokner(3798), a zastava Crne Gore zavijorila se i na Jalovecu (2645) najljepšem i najizazovnijem vrhu Julijskih Alpi u Sloveniji. Predsjednik Planinarskog kluba „Visokogorci Crne Gore“ Dragan Bulatović rekao je da je ekspedicija pod nazivom „Alpi 2010“ trajala od 9. do 21. jula.
– Ako uzmemo u obzir veoma tijesan kalendar ekspedicije, težinu uspona, nedovoljno iskustvo pojedinih članova ekspedicije, i druge teškoće koje su nas pratile slobodno možemo reći da se radilo o pravom planinarskom podvigu. Ovom ekspedicijom otvorena je nova stranica u istoriji crnogorskog planinarstva, a njen značaj je u tome što je prvi put jedan crnogorski klub organizovao tako brojnu i zahtjevnu ekspediciju – rekao je Bulatović.
Crnogorski planinari do sada su u pohodima na velike evropske i svjetske vrhove priključivali međunarodnim ekspedicijama, ili su na pohode samostalno išli mali timovi sastavljeni od članova jednog kluba. Sada su „Visokogorci Crne Gore“, rekao je Bulatović, pokazali da su kadrovski, organizaciono i tehnički spremni…

Slave godišnjicu postojanja

Izvor: Vijesti | 18.09.2010 18:12 Planinarski klub „Visokogorci Crne Gore” slavi prvu godišnjicu postojanja.
Tim povodom, kao i povodom devetnaeste godišnjice proglašenja Ekološke države Crne Gore, danas u 10 sati, Visokogorci će organizovati ekološku akciju „Posadi drvo“.
– Sadnice koje je doniralo JP „Zelenilo“ članovi kluba će posaditi u dvorištu Streljačkog centra „Ljubović“. U sklopu programa proslave prve godišnjice, pored navedene, klub će tokom septembra organizovati još dvije društveno korisne akcije čišćenje planinarske staze na Rumiji i dobrovoljno davanje krvi – saopštio je predsjednik „Visokogorci Crne Gore” mr Dragan Bulatović.
Kako se navodi u saopštenju PK „Visokogorci Crne Gore” u osnovi svog djelovanja ima visokogorstvo i alpinizam kao najekstremnije vidove planinarenja. Klub je osnovan u septembru 2009. godine, a osnivači su neki od najiskusnijih i najuspješnijih crnogorskih alpinista koji su postigli vrhunske rezultate i postavili nove standarde u crnogorskom planinarstvu.
 

One comment on “Mediji o nama

  1. Milos says:

    Najbolji ste :))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.