Knjigu “K2 Trijumf i tragedija” možete kupiti u našem klubu

Obavještavamo sve planinare da u našem klubu mogu kupiti knjigu Stipa Božića “K2 Trijumf i tragedija”. Kako svi zainteresovani na promociji ove knjige koju smo organizovali u Podgorici prije dvije godine nisu uspjeli doći do primjerka, tada smo obećali da ćemo nabaviti ovu knjigu za sve zainteresovane. Obećanje ispunjavamo. Kako se knjiga može nabaviti samo u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, na ovaj način smo obezbijedili da i crnogorski planinari u svojoj biblioteci na jednostavan način mogu doći do svog primjerka.

“Knjiga K2 – trijumf i tragedija potresna je i dramatična priča o usponu na tu “Divlju planinu”, sportskom trijumfu koji se prilikom silaska s vrha pretvorio u tragediju i grčevitu borbu za preživljavanje. Stipe Božić autor je više alpinističkih i putopisnih knjiga, ali upravo u ovoj knjizi ispripovijedao je svoje najdramatičnije penjačko iskustvo, koje ga je dovelo do psihičkog i fizičkog ruba, i tijekom kojeg se neprestano borio i za svoj život i za život svojih penjačkih partnera”, stoji u recenziji knjige.

Knjiga se može kupiti na sastancima u našim prostorijama, srijedom veče od 19,30 h do 21 h. Sve dodatne informacije i objašnjenja putem poruka na našoj fb grupi “Visokogorci Crne Gore” ili posredstvom maila visokogorci@gmail.com kao i na telefon 067650829 (Milan Radović).

Cijena knjige je 15 €.

03.04.2017.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.