Održana izborna skupština Kluba

SAMSUNGPrije četiri godine, 10.09.2009. godine, u prostorijama Streljačkog centra u Podgorici skupila se manja grupa planinara koji su imali ideju da formiraju novi planinarski klub koji bi u osnovi svog interesovanja imao ekstremnije vidove planinarenja, visokogorstvo, alpinizam i ekspedicionizam. Održana je osnivačka skupština, a ove ćetiri godine su u punom obimu opravdale takvu ideju. Klub je postigao vrhunske rezultate i danas se ni jedna planinarska priča u Crnoj Gori ne može ispričati bez Visokogoraca Crne Gore.

Tačno na četvorogodišnjicu, u prostorijama Kluba je 10.09.2013. godine održana Izborna skupština. Predsjednik kluba je podnio izvještaj o radu koji ćemo uskoro objaviti na sajtu i time potvrditi imidž potpuno transparente organizacije. Skupštinari su izglasali novo-staro rukovodstvo jer, kažu, tim koji dobija ne treba mijenjati. Za predsjednika je izabran ponovo dr Dragan Bulatović, kao i Upravni odbor u sastavu: Milan Radović, Tanja Pavličić, Dušan Bošković, Boris Čelebić, Aleksandar Đajić i Zoran Prljević. U Nadzorni odbor su izabrani: Ivana Šuković, predsjednica i članovi: Marija Đajić i Slavoljub Šarić.
U članstvo su primljena tri nova člana koja su iskazala želju da budu punopravni članovi Kluba a zadovoljavaju uslove predviđene Pravilnikom o članstvu. Uskoro više o novim članovima na stranicama našeg sajta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.