Prezentacija Ekspedicije „Aljaska 2012. –Denali 6195 mnv, najhladnija planina svijeta“

Došlo je vrijeme da ozvaničimo našu ekspediciju na Denali, najviši vrh SAD-a i sjevernoameričkog kontinenta. Nakon velikih organizaciono-tehničkih priprema, i nakon što nismo uspjeli obezbijediti sredstva za realizaciju ekspedicije tokom ove godine, odlučili smo da ekspediciju realizujemo u periodu maj-jun 2012. godine. Ekspedicija je u kompletnoj organizaciji našeg Kluba. Trajaće od 21. maja do 21. juna naredne godine, a tim će sačinjavati prekaljeni visokogorci: Dr Dragan Bulatović, vođa ekspedicije, Milan Radović, Boris Čelebić, Aleksandar Đajić i Zoran Prljević. Ovo je prva ekspedicija crnogorskih planinara na ovaj vrh. Ekspedicija se realizuje u okviru našeg projekta „7 Summits“. Do sada se naša zastava zaviorila na najvišem vrhu Evrope, Afrike i Južne Amerike, i ovo će biti naš četvrti uspon na najviši vrh nekog kontinenta.

 Medijska prezentacija ekspedicije će se održati u četvrtak 01.12.2011. godine u 20 h u PUB-u Montevideo, Ul. Stanka Dragojevića 42, Podgorica. Nakon prezentacije ekspedicije biće održana promocija knjige Milana Radovića Nebeske note koja govori o našim najvećim uspjesima, usponima na Alpe, Kavkaz, Ande i Himalaje.

 Pozivamo sve medije i prijatelje da prisustvuju ovom događaju.

6 comments on “Prezentacija Ekspedicije „Aljaska 2012. –Denali 6195 mnv, najhladnija planina svijeta“

 1. Sretno na Denaliju. Bio sam tamo 2000 godine. Nadam se da će te doživiti lipe trenutke i uživati u ljepotama Aljaske.

  Pozdrav iz Splita

 2. Sretno na Denaliju. Bio sam tamo 2000 godine . Predivno je i jaaako hladno.

  Pozdrav iz Splita

 3. Željko, hvala na lijepim željama. Ukoliko imaš neki savjet za nas za ovu ekspediciju, biće nam zadovoljstvo da naučimo nešto iz vašeg iskustva. Svako dobro, pozdrav iz Podgorice.

 4. Manuela says:

  Pozdrav iz Pule,
  molim Vas povratnu informaciju da li je postoji hrvatsko izdanje Vaše knjige “Nebeske note” i gdje se ista može kupiti. Ili, kako je moguće doći do Vaše knjige.
  Hvala.
  Lp

 5. Poštovana Manuela. Na žalost, ne postoji latinična verzija moje knjige, izdavač je štampao samo na ćirilici. Planiram da štampam izdanje i na latinici, ali to neće biti tako brzo, vjerovatno tek kad budem radio drugo izdanje koje će biti i dopunjeno. Što se tiče ovog izdanja, možeš mi se javiti na mail milan.radovic@t-com.me pa da probamo naći način za dostavu primjerka.
  Svako dobro.

 6. Manuela says:

  Kontaktirala sam Vas na mail.
  Veliko hvala 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.