Prezentacija Ekspedicije „Aljaska 2012. –Denali 6195 mnv, najhladnija planina svijeta“

Došlo je vrijeme da ozvaničimo našu ekspediciju na Denali, najviši vrh SAD-a i sjevernoameričkog kontinenta. Nakon velikih organizaciono-tehničkih priprema, i nakon što nismo uspjeli obezbijediti sredstva za realizaciju ekspedicije tokom ove godine, odlučili smo da ekspediciju realizujemo u periodu maj-jun 2012. godine. Ekspedicija je u kompletnoj organizaciji našeg Kluba. Trajaće od 21. maja do 21. juna naredne godine, a tim će sačinjavati prekaljeni visokogorci: Dr Dragan Bulatović, vođa ekspedicije, Milan Radović, Boris Čelebić, Aleksandar Đajić i Zoran Prljević. Ovo je prva ekspedicija crnogorskih planinara na ovaj vrh. Ekspedicija se realizuje u okviru našeg projekta „7 Summits“. Do sada se naša zastava zaviorila na najvišem vrhu Evrope, Afrike i Južne Amerike, i ovo će biti naš četvrti uspon na najviši vrh nekog kontinenta.

 Medijska prezentacija ekspedicije će se održati u četvrtak 01.12.2011. godine u 20 h u PUB-u Montevideo, Ul. Stanka Dragojevića 42, Podgorica. Nakon prezentacije ekspedicije biće održana promocija knjige Milana Radovića Nebeske note koja govori o našim najvećim uspjesima, usponima na Alpe, Kavkaz, Ande i Himalaje.

 Pozivamo sve medije i prijatelje da prisustvuju ovom događaju.

6 comments on “Prezentacija Ekspedicije „Aljaska 2012. –Denali 6195 mnv, najhladnija planina svijeta“

 1. Željko Bockovac каже:

  Sretno na Denaliju. Bio sam tamo 2000 godine. Nadam se da će te doživiti lipe trenutke i uživati u ljepotama Aljaske.

  Pozdrav iz Splita

 2. Željko Bockovac каже:

  Sretno na Denaliju. Bio sam tamo 2000 godine . Predivno je i jaaako hladno.

  Pozdrav iz Splita

 3. Milan Radović Milan Radović каже:

  Željko, hvala na lijepim željama. Ukoliko imaš neki savjet za nas za ovu ekspediciju, biće nam zadovoljstvo da naučimo nešto iz vašeg iskustva. Svako dobro, pozdrav iz Podgorice.

 4. Manuela каже:

  Pozdrav iz Pule,
  molim Vas povratnu informaciju da li je postoji hrvatsko izdanje Vaše knjige „Nebeske note“ i gdje se ista može kupiti. Ili, kako je moguće doći do Vaše knjige.
  Hvala.
  Lp

 5. Milan Radović Milan Radović каже:

  Poštovana Manuela. Na žalost, ne postoji latinična verzija moje knjige, izdavač je štampao samo na ćirilici. Planiram da štampam izdanje i na latinici, ali to neće biti tako brzo, vjerovatno tek kad budem radio drugo izdanje koje će biti i dopunjeno. Što se tiče ovog izdanja, možeš mi se javiti na mail milan.radovic@t-com.me pa da probamo naći način za dostavu primjerka.
  Svako dobro.

 6. Manuela каже:

  Kontaktirala sam Vas na mail.
  Veliko hvala 🙂

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.