Projekcija filma „Zaustavljeno vrijeme“

U srijedu 29. novembra 2017. god. u 20 h u prostorijama našeg kluba (MZ Tološi, Ivangradska 21) održaće se premijerna projekcija filma „Zaustavljeno vrijeme – etno selo i pećinski park Trnovo“ autora Tihomira Kovačevića Tihija.

Dokumantarni film govori o dvije speleo-ronilačke ekspedicije koje su u suorganizaciji DDISKF (Dinaridi-društvo za istraživanje krških fenomena) iz Zagreba i Visokogoraca Crne Gore, uz podršku Ministarstva održivog razvoja i turizma Crne Gore, realizovane u tri pećine (Spila, Grbočica i Babatuša) u reonu sela Trnovo u Crmnici.

Dođite i zajedno sa nama zavirite u prekrasne odaje podzemnog svijeta koje pružaju sjajan potencijal za turističku valorizaciju, kao i ambijent čudesnog sela Trnovo u kome je odavno stalo vrijeme. Još jedan biser naše prirode, malo poznat i istražen želimo da predstavimo ljudima koji znaju da cijene ono što nam je Bog podario a naš klub će pokušati da kroz saradnju i buduće projekte realizuje ambiciozan plan o turističkoj valorizaciji Trnova kao etno sela i pećinskog parka, čiji potencijal su, na osnovu našeg istraživanja, prepoznali i u MORT-u.

Nakon projekcije družićemo se uz pivo, kao što uvijek radimo.

Još jednom:

Gdje: Prostorije PK Visokogorci Crne Gore, MZ Tološi, Ivangradska 21 (Iza stadiona Crvene Stijene);

Kada: Srijeda 29.11.2017. u 20 h;

Šta: Projekcija filma „Zaustavljeno vrijeme – etno selo i pećinski park Trnovo“

Dobro došli!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.