Nova adresa kluba

Naš klub više nije podstanar. Zahvaljujući razumijevanju Glavnog grada dobili smo svoju adresu. Ona je u ulici Ivangradska, br. 21, u podgoričkom naselju Tološi, tačnije u zgradi istoimene Mjesne zajednice i Fudbalskog kluba „Crvena stijena“. Glavni grad, koji je vlasnik prostorija, imao je razumijevanja za rezultate i aktivnosti našeg kluba, a naročito su cijenili našu ulogu tokom zimušnjeg vanrednog stanja kada smo danima bili na usluzi sektoru za vanredne situacije i pomagali građanima.

U srijedu veče, 25. aprila tekuće godine organizovali smo malu svečanost otvaranja kancelarije kluba. Svečanosti su prisustvovali, pored naših članova, sekretar Planinarskog saveza, predstavnici opštine i naši prijatelji iz drugih planinarskih klubova. Pored svečanog prijema novih članova, veče je bilo svojevrstan omaž jednom od najboljih alpinista u poslednje dvije decenije, tragično stradalom Slovencu Tomažu Humaru. Brojni gosti su imali priliku da odgledaju više puta nagrađivani film Stipa Božića posvećen prvenstvenom solo usponu ovog alpiniste na Dhaulagiri.

Naravno, glavna naša adresa ostaje Planina, a ova kancelarija će služiti ne samo našim članovima, već i drugim planinarima koji će ovdje moći dobiti informacije, razmijeniti iskustva ili posuditi neku od knjiga sa planinarskom tematikom.
Redovni sastanci kluba će se održavati svake srijede od 19,30 do 20,30 h.

Kancelarija

One comment on “Nova adresa kluba

  1. Strecan novi dom,zasluzili ste vi to,ali skromnost je najvece bogastvo a vi to imate,nije slucajno da ono sto osjecamo zelimo i ostvarimo
    .Bilo bi lijepo kada bi na putu uspjeha slusali mudre obrazovane istrajne i neishitrene ljude,cekamo itaj dan.
    Mu’so Vukovic

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.