Promocija “NEBESKIH NOTA”

Informativno izdavački centar „Narodna misao“ i Visokogorci Crne Gore organizuju promociju knjige Milana Radovića „Nebeske note“.

Podgorica, utorak, 28. jun 2011. godine sa početkom u 20 h u KIC-u Budo Tomović, multimedijalna sala;

Bar, četvrtak, 30.jun 2011. godine sa pošetkom u 21 h u Dvorcu Kralja Nikole;

O knjizi će govoriti u ime izdavača Budimir Dubak, književnik, zatim Mr Slobodan Čurović, književnik, Mr Dragan Bulatović, alpinista i autor.

Dođite da podijelimo nebeske note „sleđenih gora čiji vjetrovi na kamenim instrumentima izvode vječnu himnu. Himnu koja, onome ko je čuje, donosi duševni mir, lomi oklope tjeskobe i neraskidivo ga veže sa prirodom“.

Dobro došli.

6 comments on “Promocija “NEBESKIH NOTA”

 1. Nedim says:

  Pozdrav iz Sarajeva. Postoji li izdanje Radovićeve knjige na latiničnom izdanju i može li se nabaviti negdje u BiH? I uopšte, kolika je cijena?

  HVala.

 2. Nedime,
  na žalost, izdavač je štampao knjigu samo na ćiriličnom pismu. Postoji mogućnost da se doštampa jedan broj primjeraka na latinici, nadam se da će se to realizovati. U svakom slučaju, knjiga će biti promovisana i u Sarajevu, najvjerovatnije u septembru. Cijena knjige je 5 €.
  Pozdrav, Milan Radović.

 3. Nedim says:

  Hvala Milane. Vidimo se u septembru, aBd.

 4. Radivoje Vukovic Muso says:

  Iskreno,nijesam znao za promociju,Milanove knjige,veoma me raduje,da je takvo zdanje izaslo pred sve vecom citalackom publikom i zainteresovanoscu sa planinama.
  BIRANIM jezgrovitim i nadahnutim tekstom,govornici ,meni licno otvorili suuniverzum ,vrijednosti , radjanja i umiranja.
  s,postovanjem Muso

 5. mika says:

  a kako se moze naruciti knjiga?

 6. Knjige, na žalost, nema u slobodnoj prodaji. Kod mene postoji još nešto primjeraka, pa ukoliko ste zainteresovani javite mi se na privatni mail (imate ga ovdje na sajtu u odeljku “rukovodstvo kluba” ili na fb profil. Svako dobro.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.