U susret proljeću

Poštovani prijatelji, planinari i ljubitelji prirode,

Dolaze lijepi proljećni dani, priroda se budi, vrijeme kao stvoreno da napustimo tople domove i krenemo u prirodu, nove avanture i nezaboravna druženja…

Srdačno Vas pozivamo da nam se pridružite, u subotu 18.marta 2017, na planinarsku pješačku turu U SUSRET PROLJEĆU-Stazom Marka Miljanova.

Okupljanje je u Doljanima, kod spomenika Đoku Miraševiću (okretište Burum, zadnja stanica linije 10A) u 8,30 h. Ruta vodi od Doljana preko izvora Peuta, sela Gornja Vrbica, starim rimskim putem do Orljeva i potom Meduna. Na Medunu ćemo posjetiti muzej Marka Miljanova i osvježiti se na koktelu.

U pitanju je laka tura, podobna i za manje spremne planinare i rekreativce, kao i djecu. Dužina staze je 7 km u jednom pravcu. Visinska razlika je 550 m. Očekivano vrijeme pješačenja je 4 do 5 sati u oba smjera.

Molimo zainteresovane da izvrše prijavu kako bi znali okvirni broj učesnika zbog organizacije koktela. Prijave i informacije na mail: visokogorci@gmail.com ili putem fb grupe Visokogorci Crne Gore kao i na tel: 067650829 (Milan Radović)

Organizatori ove ture, Visokogorci Crne Gore, Planinarski savez Crne Gore i Fond za razvoj Kuča žele vam dobrodošlicu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.